Boka Guidning

Jag erbjuder heldags fiskeguidningar runt om Alingsås, framförallt i sjöarna Mjörn, Anten och Sävelången efter gädda, gös eller abborre. Men det går naturligtvis att ordna guidningar skräddarsydda för era önskemål. Jag fiskar i stort sett alla arter vi har i Sverige och sysslar även med de flesta tekniker och metoder. Vertikal efter gös eller gädda, trolling med hård-/mjukbeten, flötestrolling och spinnfiske i alla dess former. Jag erbjuder även guidning efter karp, färna, id, sutare m.fl. som inte kräver båt, men kanske en sträcka med bilen för att komma till de hetaste platserna. Som sagt så kan guidningen skräddarsys helt efter era önskemål.

En guidad tur handlar inte bara om några timmars fiskeupplevelse, ni får även ta del av den kunskap jag samlat på mig under åren. Ni kommer få följa med till mina hotspots för att maximera fångstchansen, samtidigt som ni har möjlighet att ställa frågor om hur, när och varför jag fiskar som jag gör. En guidad tur kommer förhoppningsvis ge er information och erfarenhet som ni sedan kan applicera vid ert egna fiske, och omgående få bättre resultat.

Utrustning kan i de flesta fall lånas. Jag har full utrustning för vertikal, trolling, spinnfiske, flötestrolling, karpfiske och feederfiske. Båten vi använder är en 5 meter lång Rocad 498 Custom utrustad med elmotor och två Helixlod från Humminbird. Maximalt antal personer per guidning är två vuxna alternativt en vuxen och två barn.

En heldags guidning består av 7 timmars fiske plus lunch. Lån av utrustning, om så behövs, ingår i priset. Priset för en heldag ligger på 4000kr inkl moms. Ifall ni vill bli upphämtade någonstans i närområdet med bil så löser jag givetvis det. Antingen ordnar jag maten eller så tar ni med. Om en timmes paus önskas med grillning så går det utmärkt då jag har båtsäker grill, alternativt om ni vill gå iland. Guidningen är för er skull och jag kommer försöka uppfylla era önskemål, och såklart även fånga fisk under tiden!

Kontaktinformation
Joakim Åberg
Telefon 0736982025
Email Joakim.aberg@cgpro.se

Jag har givetvis F-skatt. Betalningsvillkoren är normalt tio dagars faktura till företag, medan privata sällskap betalar kontant eller via swish på bryggan innan avgång.
Jag har småföretagsförsäkring med ansvarsförsäkring. Det betyder dock att ni själva behöver en personlig olycksfallsförsäkring.
Angående behörighet. Eftersom min båt är kortare än sex meter ställs inget krav. Det är först om båten är 6,00 meter eller längre som kravet på antingen skepparexamen eller examen för fartygsbefäl klass VIII kommer.

Avbokningsvillkoren är ingen avgift vid avbokning minst 24 timmar innan bokad fisketur. Om avbokningen görs senare än 24 timmar innan bokad fisketur så skall 50% av avgiften betalas. Bokningsbekräftelse skickas via mail. Jag kan komma att avboka guidningen vid sjukdom eller extrema väderförhållanden.

 

 


Annonser