Boka Guidning

Jag erbuder heldags eller halvdags fiskeguidningar runt om Alingsås, framförallt i sjöarna Mjörn, Anten och Sävelången efter gädda, gös eller abborre. Men det går naturligtvis att ordna guidningar skräddarsydda för era önskemål. Jag fiskar i stort sett alla arter vi har i Sverige och sysslar även med de flesta tekniker och metoder. Vertikal efter gös eller gädda, trolling med hård-/mjukbeten, flötestrolling och spinnfiske i alla dess former. Jag erbjuder även guidning efter karp, färna, id, sutare m.fl. som inte kräver båt, men kanske en sträcka med bilen för att komma till de hetaste platserna. Som sagt så kan guidningen skräddarsys helt efter era önskemål.

En guidad tur handlar inte bara om några timmars fiskeupplevelse, ni får även ta del av den kunskap jag samlat på mig under åren. Ni kommer få följa med till de hetaste platserna för att maximera fångstchansen, samtidigt som ni har möjlighet att ställa frågor om hur, när och varför jag fiskar som jag gör. En guidad tur kommer förhoppningsvis ge er information och erfarenhet som ni sedan kan applicera vid ert egna fiske, och omgående få bättre resultat.

Utrustning kan i de flesta fall lånas. Jag har full utrustning för vertikal, trolling, flötestrolling, karpfiske, feederfiske, spinnfiske efter abborre och även spinnfiske med mjukbeten efter gädda. Båten vi använder är en Starweld 1674 utrustad med frontmonterad minnkota och två 7-tums lod från Lowrance med Sideimaging.

 

19

 

En halvdags guidning består av 4 timmars fiske från dess att vi sätter oss i båten, och en heldags guidning är 7 timmar. Lån av utrustning, om så behövs, ingår i priset. Jag tar max två vuxna med i båten, eller en vuxen och två barn. Priset för en heldag ligger på 4000kr inkl moms, och en halvdag 2500kr inkl moms. Ifall ni vill bli upphämtade någonstans i närområdet med bil så löser jag givetvis det. Mat kan ordnas, men jag föredrar att maximera fisketiden och äta något snabbt. Om en timmes paus önskas med grillning så är det dock inga problem. Guidningen är för er skull och jag kommer försöka uppfylla era önskemål, och såklart även fånga fisk under tiden!

Kontaktinformation
Joakim Åberg
Telefon 0736982025
Email Joakim.aberg@cgpro.se

 

Borre_48cm_1360g

 

logg_Öring

 

Zander_8200g_91cm_Lowres

 

G-C3-A4dda_11900_2

 

4

 

Blogg_id

 

Blogg_Färna1

 

Betalningsvillkoren är normalt tio dagars faktura till företag, medan privata sällskap betalar kontant på bryggan innan avgång.

Avbokningsvillkoren är ingen avgift vid avbokning minst 24 timmar innan bokad fisketur. Om avbokningen görs senare än 24 timmar innan bokad fisketur så skall 50% av avgiften betalas.

Jag kan komma att avboka guidningen vid sjukdom eller extrema väderförhållanden.


Annonser