Om Gifflar&Gummi

 

Bok01

 

Ovanför är första sidan ur en liten bok som jag skrev när jag var 9 år gammal. 22 år sen!.. uh, nog för att man inte vill vara barn hela livet, men 31 år? Det har hänt mycket sen dess, men som ni märker så har min största passion i livet stått orubblig. Visst är det skönt att ha något som man alltid kan lita på? Att vara ute på sjön med spön, beten, och gifflar i båten kan aldrig bli fel!

Bloggen startades 2013 och idag skriver jag lyckligtvis lite bättre än för 22 år sedan. Den var från början tänkt som en fiskejournal, men har sedan dess utvecklats till en blandning av egna spännande fiskehändelser och utförligt skrivna artiklar. Den har dessutom varit på vift och flyttats hit och dit, men har förhoppningsvis lekt klart och stadgat sig här hos Fiskejournalen. Utöver bloggandet så skriver jag en del för tidningen och har under en tid även försökt få igång lite guidningar! För er som är intresserad av detta så finns det en flik i menyn ovanför med mer information.

Utöver fisket så jobbar jag som 3D-grafiker/Retuschör för ett företag i Mölndal, där jag varit sedan 2007. Men drömmen är att även jobba med fisket i framtiden. Kanske inom fiskvård, eller varför inte fisketurism? Time will tell. Så länge njuter jag så mycket jag kan av tiden jag får ute på vattnet och försöker skriva ett och annat vettigt inlägg till bloggen när regnet faller för tungt.

Kontakt: 0736982025 / joakim.aberg@cgpro.se

Portfolio
Facebook
Instagram

Den första bilden nedan visar min pappa år 1983 med träskor, cigg och en huggkrokad 10+. En bild som inte skulle uppskattas idag naturligtvis, men för mig är den ovärderlig. Idag utövas skonsam C&R på alla fiskar som inte äts, men annat var det förr. Under den är några godingar som säkert har 17 år på nacken.

Pappa_Gädda

 

Jag_Gädda

 

Rasmus_Gädda

 

Jag_Sutare

 

Jag_näbbgädda

 


Annonser